Novak Đoković: Jelena zna šta volim, zato sam joj prepustio organizaciju venčanja

Novak Đoković: Jelena zna šta volim, zato sam joj prepustio organizaciju venčanja

Autor: | 13/01/2014

0


Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je startovao na Australijan openu, gde brani titulu od prošle godine, maksimalnom pobedom nad Slovakom Lukašom Lackom.

Međutim, javnost je osim umeća na terenu interesovalo i kako teku pripreme za venčanje sa Jelenom Ristić, kao i Novakovo mišljenje o tome da njegovu publiku uglavnom čine pripadnice nežnijeg pola.

Nakon trijumfa nad Lackom Nole je sa Džimom Kurijerom, koji je bio u ulozi komentatora, odmah na terenu razgovarao o planovima za predstojeće venčanje sa izabranicom svog srca Jelenom Ristić!

- Jeste li odredili datum - upitao je Kurijer.

- Još uvek ne - rekao je Nole, nakon čega je usledilo novo pitanje:

- Jeste li organizaciju venčanja prepustili Jeleni?

- Ona zna šta volim, zadužena je za to. Složiću se sa svim što odluči. Najbolje je tako - konstatovao je srpski teniser.

- Jeste li kupili prsten - pitao je Kurijer.

- Naravno, to je uz ljubav najvažnije - rekao je Nole i poručio Jeleni:

- Volim te draga!

Samo nekoliko minuta kasnije na konferenciji za medije, Novak je ponovo morao da odgovara na slična pitanja. Ovog puta javnost je interesovao Novakov stav povodom činjenice da njegovu publiku većinom čine žene.

- Imam više žena među navijačima? To me pitate? To me čini srećnim, ako je tako. Neka se muškarci ne uvrede, ali više volim žene. Da, sa Jelenom sam načinio korak u našoj vezi, verili smo se. Veoma sam srećan. Ja volim! I ja sam voljen! Po meni, to je najlepše iskustvo koje jedan čovek može da iskusi - rekao je Novak Đoković.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti