Rita Ora i Kalvin Haris: Kraj devetomesečne romanse

Rita Ora i Kalvin Haris: Kraj devetomesečne romanse

Autor: | 16/01/2014

0

Rita Ora i Kalvin Haris raskinuli su nakon devet meseci zababljanja. Britanski di-džej i mlada pevačica okončali su svoju vezu zbog poslovnih obaveza, prenose mediji.
- Rita i Kalvin su raskinuli. Bilo im je teško, ali im je u poslednje vreme bilo još teće da pronađu vremena jedno za drugo. On je zauzet nastupima, a ona radi na novom albumu i snimanju filma "Pedeset nijansi sive" - otkrio je izvor za "The Sun".
Dvadesettrogodišnja Rita u utorak je otputovala u Kanadu kako bi počela sa snimanjem filmske adaptacije popularnog erotskog romana, u kojoj igra sestru Kristijana Greja. Portparoli 29-godišnjeg Kalvina nisu želeli da komentarišu glasine o raskidu, ali je pevačica već prestala da ga "prati" na Instagramu.
Pored poslovnih obaveza, kao jedan od razloga raskida navodi se i to što Kalvin nije bio zainteresovan za slavu i popularnost koliko i njegova devojka.
- Kalvin je privatnija osoba od Rite, što je takođe odigralo ulogu. On bi voleo da upozna nekoga ko nije iz sveta šoubiznisa - kaže izvor.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin