Rita Ora: Kraj romanse sa Kalvinom Harisom

Rita Ora: Kraj romanse sa Kalvinom Harisom

Autor: | 07/06/2014

0

Još jedan slavni muzički par odlučio je da se rastane. Nakon brojnih spekulacija, poznati di-džej Kalvin Haris potvrdio je na svom profilu na Tviteru da su se on i pevačica Rita Ora rastali.
Glasine o njihovom raskidu počele su pre nekoliko meseci kada su oboje viđeni u društvu drugih ljudi, Rita je viđena na jednoj žurci sa Džastinom Biberom, dok je Kalvin uslikan sa misterioznom brinetom u jednom klubu. Konačno, slavni di-džej potvrdio je glasnine o raskidu na svom profilu na Tviteru.
- Kako bih stao na put glasinama moram da objavim da smo Rita i ja okončali vezu pre nekog vremena. Ona je prelepa i talentovana žena i želim joj sve najbolje - napisao je Kalvin.
I dok ni Rita ni Kalvin nisu izneli razloge raskida, pretpostavlja se da je posao i stalna razdvojenost presudila njihovoj vezi. Rita je skoro u intervjuu za magazin "The Mirror“ rekla da je jako teško da održava vezu na daljinu.
- Nekada morate da letite i po 20 sati kako biste se sastali. Veliki je to trud i napor kako biste uspeli. Zapravo, nisam fan veza na daljinu. Kada bih imala izbor, bila bih sa osobom koja će biti kraj mene. Ali, stvari nisu uvek tako jednostavne - rekla je tada Rita.

Izvor: B92

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti