Lepa Brena: Koncert u Novom Sadu biće spektakularan

Lepa Brena: Koncert u Novom Sadu biće spektakularan

Autor: | 22/01/2014

0


Lepa Brena nastupiće u hali Spens na Dan zaljubljenih 14. februara. To će biti njen prvi susret sa obožavaocima u Novom Sadu posle 18 godina, zbog čega želi da im priredi spektakl za pamćenja koji će umnogome ličiti na onaj koji su videli Beograđani na dva koncerta u Areni 2010. godine. Iako je na odmoru na Tajlandu, Brena ništa ne prepušta slučaju.
Ona je timu svojih saradnika saopštila svoje zahteve. Jedan od njih su i hidraulični liftovi, koji treba da budu ugrađeni u binu. Takođe hoće specijalne svetlosne efekte i najbolje ozvučenje.
- Brena želi da novosadska publika te večeri ima i vizuelan i muzički ugođaj. Tražila je da se na bini napravi lift, iz kog će izaći ispred publike. Pored toga, zahtevala je besprekornu rasvetu i ozvučenje. Brena je veoma uzbuđena jer će posle osamnaest godina nastupiti pred publikom u Novom Sadu, gde će biti i mnogi njeni prijatelji s kojima se druži još od vremena kad je živela u tom gradu - kaže dobro obavešteni izvor blizak organizatorima.
Brena će se još nekoliko dana odmarati na Tajlandu, gde prikuplja energiju za koncert koji je čeka. Po povratku u Beograd radiće na koreografijama s plesačima, kao i na kostimima koje će te večeri poneti. Karte za koncert se prodaju bolje nego što se očekivalo pa ne bi bilo iznenađenje da folk zvezda zakaže još jedan nastup.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti