Mihael Šumaher: Neizvesne prognoze za oporavak šampiona "Formule 1"

Mihael Šumaher: Neizvesne prognoze za oporavak šampiona "Formule 1"

Autor: | 23/01/2014

0

Porodica Mihaela Šumahera zahvalila se fanovima legendarnog vozača "Formule 1" na podršci, dok su izgledi da on zauvek ostane u vegetativnom stanju sve veći. Šumaher, koji je u komi već četiri nedelje nakon što je doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj, možda se nikada neće potpuno oporaviti, tvrde izvori. Njegova porodica objavila je emotivnu poruku na njegovom zvaničnom sajtu.
- Duboko smo dirnuti svim porukama i željama za Mihaelovo ozdravljenje, koje nam neprekidno stižu.To nam daje snagu. Znamo da je on borac i da neće odustati - navodi se u saopštenju.
Mihael je u veštački izazvanoj komi od pre Nove godine, a većina pacijenata u takvoj komi provedu najviše dve nedelje. Ukoliko bi lekari uspeli da ga povrate, on ne bi bio u mogućnosti da govori, da se kreće niti da se hrani. Stručnjaci kažu da se svakog dana umanjuju šanse da će se on potpuno oporaviti.
Mihael, koji u braku sa suprugom Korinom ima kćerku Đinu Mariju i sina Nika, u trenutku nesreće bio je sa sinom. Sedmostruki šampion "Formule 1" hitno je prevezen u bolnicu nakon što je glavom udario o kamen tokom skijanja.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još