Mekoli Kalkin: Odbija da poseti teško bolesnog oca

Mekoli Kalkin: Odbija da poseti teško bolesnog oca

Autor: | 24/01/2014

0

Problematični glumac Mekoli Kalkin još uvek nije posetio svog oca, koji se u bolnici u Oregonu bori za svoj život. Porodica Kita Kalkina okupila se u bolnici nakon što je on pre nekoliko dana pretrpeo težak moždani udar, ali među njima nije bio 33-godišnji Mekoli, koji se proslavio kao dete ulogom u filmovima "Sam u kući". On je ovih dana zauzet pripremama za turneju koja će trajati do kraja marta, sa svojim bendom "Pizza Underground", a njegova rodbina nada se da će stići da poseti oca pre nego što bude prekasno.
Izvor je za portal TMZ otkrio da Mekoli i njegov otac nisu u kontaktu otkako su njegovi roditelji devedesetih vodili žestoku bitku na sudu oko njegovog bogatstva. Kit, koji je nekada bio menadžer svog sina, u poslednje vreme je očajnički pokušavao da ponovo uspostavi odnos sa Mekolijem. Izvori su prethodno objavili da je Kit izgubio skoro sve motoričke funkcije i da prognoze za njegov oporavak nisu dobre.
Mekoli, koji se dugo bori sa zavisnošću od narkotika, ima još petoro braće i sestara: Šejna, Kirana, Kvin, Kristijana i Rori. Njegova starija sestra Dakota poginula je kada je na nju naleteo automobil u Los Anđelesu 2008. godine.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin