Zorica Marković: U vezi sa 14 godina mlađim biznismenom

Zorica Marković: U vezi sa 14 godina mlađim biznismenom

Autor: | 24/01/2014

0

Ljubavni život Zorice Marković (55) nakon izlaska sa Farme dobio je na brzini, pa je folkerka za tri nedelje stigla da ostavi dečka i nađe novog. Pevačica, koja ne krije od javnosti da voli mlađe muškarce, za "Alo!" otkriva da je njen novi partner od nje mlađi čak 14 godina.
- Stefano ima 41 godinu, on je biznismen grčko-srpskog porekla, ima hotel na Halkidikiju i zbog toga živi više tamo nego u Beogradu. Ovde mu je živela mama, koja je nažalost umrla, dok mu je otac Grk. Osvojio me je tim grčkim šarmom i manirima, a inače se poznajemo nekoliko godina, pošto smo sarađivali - kaže Zorica i dodaje:
- Ljubav nam se desila brzo, mada je on i ranije pokazivao da mu se dopadam, ali pošto sam bila zauzeta, na to nisam obraćala pažnju. Kada se završila moja dugogodišnja veza posle izlaska iz rijalitija, mislila sam da ću uživati u slobodi, ali eto, život me je demantovao - kaže Zorica i dodaje da brine kako će održati vezu na daljinu.
- Sada sam preokupirana kafanom koju otvaram, pa nisam mogla da otputujem s njim u Grčku, ali ne znam kako ću se navići da održavam vezu na daljinu jer nisam oduševljena što moram da letim tamo-ovamo, ali ću zbog ljubavi istrpeti. Ipak, ako se po jutru dan poznaje, ova ljubav može da potraje jer je on ostvarena ličnost koja ima široke poglede na svet, što je meni potrebno jer nemam živce da se s nekim "peglam" oko gluposti. Dugo je u sličnom biznisu i potpuno se razumemo u vezi s poslovnim koracima - rekla je Zorica.
Zorica otkriva da je upravo zbog nerazumevanja bivšeg dečka odlučila da okonča prethodnu vezu.
- U ovom mom poslu često moraju da se podnesu žrtve jer ja ne radim u trafici sa određenim radnim vremenom, a on to nije mogao da shvati. Počele su svađe, koje ne podnosim. Nije mi svejedno što sam raskinula jer ipak smo godine proveli zajedno, a pokušaji da se pomirimo nisu urodili plodom. Možda bih i patila da mi se, na svu sreću, nije desila nova ljubav. Čujem se sa bivšim povremeno, mislim da ćemo ostati dobri prijatelji - zaključuje Zorica.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti