Maja Nikolić: U drugom stanju sam, rodiću Alenu dete

Maja Nikolić: U drugom stanju sam, rodiću Alenu dete

Autor: | 27/01/2014

0


Maja Nikolić otkrila nam je da je trudna i da su ona i njen verenik Alen Savić presrećni što će postati roditelji. Iako Katarina Ješić ističe da je Majina i Alenova veza ugovorena zbog marketinga, pevačica tvrdi da je ništa neće zaustaviti da rodi dete i da je njena ljubav iskrena.

- Trudna sam i rodiću Alenu dete! Drago mu je, a ja ću postati majka po treći put - kaže pevačica.

Maja naglašava da ju je prošle srede Katarina pred njenim sinom Lazarom udarala u jednom beogradskom restoranu i da je protiv nje podnela krivičnu prijavu.

- Ona je povređena zato što se Alen nije oženio njome. Ja sam protiv nje podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu jer me je fizički napala u jednom restoranu u Žarkovu pred mojim sedmogodišnjim sinom Lazarom. U Urgentnom centru su mi ustanovljene povrede, a ja nisam mogla da se branim jer mi je sin bio tu. Mogu vam doneti lekarske nalaze da objavite sve crno na belo.

Nikolićeva je pokušala da izbegne priznanje da je u porukama upozoravala Katarinu da se udalji od Alena.

- Nikad se s njom nisam čula, čak i nemam njen broj telefona. Ona je pokvarena, šizofrenična i luda. Alen je morao da pobegne u Holandiju da bi mene zaštitio jer zna na šta je ona sve spremna - rekla je Maja.

Ponovo smo je pitali zašto neće da prizna da joj je slala SMS poruke kad znamo da ju je obavestila da je trudna:

- Pa to sam morala da joj kažem da bi shvatila da sam trudna i ostavila ga na miru.

Izvor: Kurir

Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti