Suzana Perić: Oduševljena lepotama Dubaija

Suzana Perić: Oduševljena lepotama Dubaija

Autor: | 28/01/2014

0

Dizajnerka Suzana Perić nedavno je prvi put posetila Dubai gde je provela nezaboravnih petnaest dana u društvu svoje kćerke, osmogodišnje Tifani, sestre Maje i njenog supruga i sina. Vesela družina odlično se zabavila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a pojedine avanture dugo će pamtiti.
- Moja sestra je sa svojom porodicom stigla u Dubai pre mene pa su se potrudili da sve organizuju besprekorno kada mi dođemo. Imali smo ličnog vozača koji nas je vodio da obiđemo sve znamenitosti tog grada koje su fascinante. Iako sam i ranije mnogo slušala o toj pustinjskoj metropoli, nisam imala pravu sliku tamošnjeg života - počinje priču Suzana.
- Tamo se mogu videti neke jedinstvene stvari u svetu, pa smo tako za doček Nove godina imali priliku da uživamo u najvećem vatrometu koji je ikada priređen u svetu, posetili smo najveći akvarijum na planeti, a imali smo priliku da vidimo i najveći prsten. To su neke stvari koje se ne zaboravljaju. Uživali smo, naravno, i u impresivnim šoping centrima, odlascima na plažu i nekim od najboljih restorana - zaključuje Perićeva.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još