Naomi Kempbel: Na meti optužbi za mobing

Naomi Kempbel: Na meti optužbi za mobing

Autor: | 04/02/2014

0

Naomi Kempbel našla se na meti optužbi ruske manekenke koja je učestvovala u rijaliti šouu "The Face". Kira Diktjar tvrdi da je čuveni supermodel bila bezobrazna prema njoj još otkada su se prvi put upoznale na snimanju ove emisije, u kojoj je Naomi bila jedan od mentora, a sve zbog toga što ju je, kako manekenka tvrdi, nedugo pre toga ostavio tadašnji dečko Vlad Doronin, navodno zbog jedne druge takmičarke šoua.
- Naomi mrzi Ruse. Ona je divna žena, ali je veoma teško raditi sa njom. Svu negativnu energiju usmerila je ka meni. Nakon što se snimanje završilo, poslali su me kod doktora. I dalje se oporavljam. Televizijska kuća još uvek plaća moje odlaske kod psihijatra - rekla je Kira za "New York Post". Njen prijatelj je dodao:
- Šta god da je Kira uradila, nije postojao način da Naomi bude zadovoljna.
Četrdesettrogodišnju Naomi prati loša reputacija da ima problema sa kontrolisanjem besa, i nekoliko puta bila je optužena za napade od strane svojih bivših asistenata i drugih zaposlenih. Godine 2008. priznala je da je napala dva policajca, a zbog tog incidenta zabranjeno joj je da putuje avio kompanijom "British Airways".

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti