Riki Martin: Sa dugogodišnjim momkom raskinuo zbog svoje prevare?

Riki Martin: Sa dugogodišnjim momkom raskinuo zbog svoje prevare?

Autor: | 06/02/2014

0

Riki Martin (42) i dugogodišnji dečko Karlos Gonzalez Abela nedavno su raskinuli. Iako su naglasili da su se rastali sporazumno i prijateljski, čini se da pravi razlog prekida leži u pevačevom “švrljanju” po tuđim krevetima.

Naime, latino pevač, koji je 2010. priznao da je homoseksualac, upoznao je urugvajskoga glumca i voditelja Federika Díaza (36) u Los Anđelesu 2006. Iako je između njih odmah bilo "hemije" nisu se upustili u vezu, nego su postali jako dobri prijatelji.

- Federiku je Riki uvek bio zgodan. Bio je tako uzbuđen kad su se upoznali da mu je čaša vina ispala iz ruke. Rikiju je to bilo simpatično - rekla je Federikova prijateljica za meksički TV Novelas.

Díaz se oduševio kad mu je Martin priznao da je gledao meksičku sapunicu “Las Juanas“ u kojoj je on imao glavnu ulogu. Par je nakon prvog susreta ostao u prijateljskim odnosima, ali 2012. počeli su aferu. Federiko i Riki tada su se “slučajno“ sreli u Njujorku na maskenbalu. Díaz ga je pozvao u svoj stan, a pevač je to prihvatio.

- Pili su vino i razgovarali su o baletu i muzici. Federiko mi je otkrio kako je Riki odličan ljubavnik. Nakon toga su se još nekoliko puta videli - kaže prijateljica. Riki je u to vreme bio u vezi s Karlosom, koji mu je i pomagao u odgajanju blizanaca koje je rodila surogat majka.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: riki martin

Pročitajte još