Dejvid Bekam: Supruga Viktorija je moj najveći modni kritičar

Dejvid Bekam: Supruga Viktorija je moj najveći modni kritičar

Autor: | 07/02/2014

0

Dejvid Bekam i sam važi za modnu ikonu, ali nekadašnji fudbaler kaže da se najčešće povinuje modnom ukusu svoje supruge Viktorije. On je u jednom intervjuu otkrio da se često dešava da se modnoj kreatorki ne dopada odevna kombinacija koju je on za sebe izabrao.
- Ona je moja žena, tako da verujem njenom mišljenju. Ako ona kaže da loše izgledam, neću se prepirati zbog toga - rekao je on.
Dejvid je govorio na konferenciji za medije povodom lansiranja njegovog fudbalskog tima u Majamiju, kada je upitan da li je odelo koje je nosio izabrala njegova supruga.
- Sam se oblačim, hvala na pitanju - rekao je on kroz smeh, a potom dodao i da se ponekad desi da Viktorija iskritikuje njegovu odevnu kombinaciju.
Bekam se često pominje kao najbolje obučeni muškarac na svetu i trenutno je zaštitno lice brenda "H&M". Prošle godine magazin GQ proglasaio ga je za najstilizovanijeg muškarca godine, a smatra se da je njegov stil umnogome uticao na modne trendove u muškoj modi. Tridesetosmogodišnja zvezda prošle godine povukao se iz sveta fudbala, a u sredu je objavio da otvara fudbalski tim u Majamiju koji će se takmičiti u američkoj ligi. Pored toga, on se bavi i modelingom kao i humanitarnim radom.
- Ja sam zauzet čovek, sa zauzetim životom i porodicom koja mi je prioritet. Ja ne moram da radim ovaj projekat, ja to želim da radim - istakao je on.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti