Dilan Farou: Ne kajem se što sam otkrila istinu o Vudiju Alenu

Dilan Farou: Ne kajem se što sam otkrila istinu o Vudiju Alenu

Autor: | 08/02/2014

0

Iako se našla na udaru mnogih ljudi bliskih glumcu i režiseru, Dilan Farou u svom novom intervjuu ističe kako nimalo ne žali što je javnosti otkrila kako ju je Vudi Alen seksualno uznemiravao u detinjstvu.
- Skupila sam svu svoju snagu i emotivnu hrabrost kako bih uradila ovo u nadi da će istina biti tu negde. To je moja jedina municija. Nemam novac, publicistu, limuzine ili skupe apartmane na Menhetnu. Imam samo istinu i nju sam iznela. Dilan ocenjuje kao besmislicu tvrdnje da je sve ovo ispričala kako bi sabotirala svog oca u periodu kad se dele filmske nagrade ili da ju je na sve nagovorila njena majka, Mia Farou.
- Čula sam to više puta. Rado ću vam odgovoriti na to. Moja namera bila je da istinu stavim na papir jer ranije nisam mogla da govorim.
Ona kaže da ju je najviše razočarao njen brat Mozes.
- Brat mi je slomio srce. Mozes se od porodice udaljio odavno. Uvek mi nedostaje. Volim ga i čuvam ga u mislima. Ove laži - ova izdanja - neshvatljive su mi jer dolaze od brata kog sam volela i odrastala s njim. Moja sećanja su istinita. To što mi se desilo dok sam bila devojčica... To je moj ožiljak koji ću nositi do kraja života. Ali neću dopustiti da se moja familija ovako razvlači. Neću ostati nema dok sam potrebna mojoj porodici. Volim moju porodicu. Mi smo jaka familija, hrabri smo i volimo se. Borci smo. Jako volim svoju majku - poručila je ona.

Autor: Life Content

FOTO: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još