Vudi Alen: Drama oko optužbi za zlostavljanje kćerke se ne smiruje

Vudi Alen: Drama oko optužbi za zlostavljanje kćerke se ne smiruje

Autor: | 09/02/2014

0

Vudi Alen oglasio se povodom optužbi da je seksualno zlostavljao svoju usvojenu kćerku Dilan Farou. Legendarni filmski režiser, napisao je otvoreno pismo u kojima je negirao da je učinio išta pogrešno i istakao da je Dilan iskoristila njena majka Mia Farou.
- Naravno da nisam zlostavljao Dilan. Voleo sam je i nadam se da će jednog dana shvatiti da je izgubila oca koji ju je voleo i kako je prevarena i iskorišćena od strane svoje majke koju više interesuje da širi bes od kćerkinog dobrostanja - napisao je on u pismu objavljenom u "New York Times"-u.
On je naveo i da Dilan veruje u optužbe koje je iznela jer ju je Mia ubedila da je to istina, a kao dokaz za svoje tvrdnje izneo je činjenicu da je tavan u kojem se navodno zlostavljanje odigralo previše mali prostor za nekoga ko poput njega pati od klaustrofobije.
Nakon ovog pisma, Dilan se ponovo oglasila u javnosti.
- Vudi Alen ponovo napada mene i moju porodicu kako bi me diskreditovao i ućutkao, ali ništa što on uradi ili napiše ne može da promeni istinu - istakla je ona i dodala da njena majka nikada nije podnela prijavu protiv njega, već da je to uradio njen pedijatar.
Vudi Alen se sa optužbama za zlostavljanje prvi put suočio 1992. godine, ali su one kasnije odbačene pošto tužilac nije želeo da podigne optužnicu jer se plašio da svedočenje na sudu o ovim nemilim događajima može da ima loš uticaj na Dilan.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin