Bredli Kuper: Uskoro pred oltarom

Bredli Kuper: Uskoro pred oltarom

13/02/2014

0

Bredli Kuper navodno planira da se ove godine nađe pred oltarom i da oženi svoju devojku Suki Voterhaus. Tridesetdevetogodišnji holivudski zavodnik želi da se skrasi i zasnuje porodicu sa 22-godišnjom britanskom manekenkom, sa kojom je počeo da se zabavlja prošlog februara. Ipak, Suki još uvek nije potpuno sigurna u ovu odluku, te se poverila svojim drugaricama Kari Delevinj i Džordžiji Mej Džeger da se brine da je ona premlada za brak.
- Suki stalno piše Kari da Bredli želi venčanje pre nego što napuni 40 godina, ali ona se brine da je još uvek premlada za brak, iako je opsednuta njime. Kara i Džordžija Mej su joj rekle da se opusti i da dozvoli da sve ide svojim tokom - otkrio je izvor i dodao:
- Bredli želi decu pre nego što ostari. On obožava Suki, i ona bi želela da uskoro imaju decu, oni u suštini žele isto. Njene najbolje prijateljice su joj rekle da pusti da se to desi, ukoliko će one biti deveruše.
Kuper je prošle godine priznao da ga je gubitak oca, koji je 2011. godine preminuo od raka, naterao da razmišlja o zasnivanju porodice.
- Naravno da sam razmišljao o tome da postanem otac. Zaista se nadam da ću imati takvo iskustvo u svom životu. Video sam koliko je očinstvo pružilo mom tati. Nadam se da će to biti deo mog putovanja. U životu prolazimo kroz razne faze, i očinstvo deluje kao prirodan redosled - rekao je on.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin