Sajam kozmetike "Svet lepote" u Kombank areni

Sajam kozmetike "Svet lepote" u Kombank areni

Autor: | 13/02/2014

0

Sajam primenjene kozmetike "Svet lepote" zakazan za 15. i 16. mart, zamišljen je kao događaj koji će napraviti renesansu kozmetike u Srbiji i postaviti nove standarde indentične onim koji važe na vodećim evropskim i svetskim manifestacijama . Za uspešnu realizaciju postavljenih ciljeva i zadatih standarda, za mesto održavanja Prvog kongresa i sajma kozmetike, odabrana je Kombank arena u Beogradu, kao mesto koje je sinonim za krunisanje uspešnih rezultata i ideja.
U centralnom delu Kombank arene na 3.500 m2, imaćete priliku da se sretnete sa velikim brojem najpoznatijih svetskih i domaćih brendova. Većina njih već duži niz godina ne izlaže na ovim prostorima, ali je sajam "Svet lepote" prepoznala kao adekvatnu i referentnu manifestaciju.

Da bi opravdali ukazano poverenje, organizatori su se pobrinuli i za sledeće:

* Izlagači će biti pozicionirani u sektorima, određeni prema svojim delatnostima.
* Stručno profilisani posetioci Sajma primenjene kozmetike "Svet lepote" biće posebno akreditovani.
* Kongres je rezervisan samo za akreditovane posetioce
* Pravo učešća na kongresnom predavanju imaju samo nekomercijalni, stručni radovi iz oblasti kozmetike, a predavači moraju imati minimum VII stepen stručne spreme.
* Organizovane su panel diskusije sa stručnim i aktuelnim temama
* Stejdž, koji se nalazi u centralnom delu sajma, biće opremljen najsavremenijom scenografijom, gde ćete imati priliku da vidite promocije i prezentacije proizvoda prestiznih kozmetičkih kuća.
* 1.000 stručno profilisanih (sa sertifikatom ili diplomom) kozmetičara, estetičara, visažista i frizera iz čitave Srbije dobiće besplatno organizovan prevoz do manifestacije.
* 15.03. nakon završetka kongresnih predavanja i panel diskusija, održaće se osnivačka skupština sekcije kozmetičara u okviru Asocije za unapređenje i razvoj kozmetike Srbije. Skupštini mogu prisustvovati samo stručno profilisani kozmetičari.
* Upis članstva u Asocijaciju biće moguć na samom sajmu (potrebno je poneti fotokopiju dokumenta o stručnoj osposobljenosti)

Aktivnosti koje su planirane nakon sajma:
* Organizacija dva stručna seminara: maj (telo i nokti); oktobar (lice i permanent make up)
* Stručni časopis "Svet Lepote" planiran je da ugleda svetlost dana u prvoj polovini 2014. godine
* U planu je stručno-edukativna emisija koja će sa emitovanjem krenuti od jeseni na televiziji sa nacionalnom frekvencijom

Sve ove informacije kao i kompletan vodič za sajam dobićete u obliku sajamskog kataloga koji će vam poslužiti kao fantastičan informator o svim sajamskim i kongresnim dešavanjima. Svi profesionalni kozmetičari i frizeri, koji su zainteresovani za prevoz do sajma kozmetike, potrebno je da se jave na sledece telefone: 011 3342252, 063 662117 (Milica), ili putem mejla: [email protected], gde ćete navesti vaše podatke. Očekujemo Vas u Kombank areni, od 15. do 16. marta 2014 godine.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: sajam kozmetike

Pročitajte još

Najnovije vesti