Bojana Janković: Povratak na male ekrane nakon drugog porođaja

Bojana Janković: Povratak na male ekrane nakon drugog porođaja

Autor: | 13/02/2014

0

Popularno TV lice Bojana Janković ponovo će se naći ispred kamere i to kao voditeljka emisije "Tačno 1" koja se emituje svakog radnog dana na Prvoj srpskoj televiziji. Nakon određene medijske pauze koja je usledila zbog drugačijih poslovnih izazova i porodičnih obaveza, Bojana je odlučila da se vrati svojoj prvoj ljubavi – televiziji. Ona će se već od ponedeljka, 17. februara priključiti voditeljskom timu i smenjivati sa koleginicama Tamarom Grujić, Sanjom Radan i Ivanom Gajicom.
U jednočasovnoj emisiji, one nam svakog dana predstavljaju najzanimljivije ljudske priče i pikantne detalje sa premijera, koktela, koncerata, zabava. Gledaoci kroz ovu kolažnu formu imaju priliku da čuju i savete koji im olakšavaju svakodnevni život i informišu se o svim aktuelnim događajima u zemlji i svetu.
- Dolazak na TV Prva za mene predstavlja veliku čast i zadovoljstvo, i šansu da budem deo jednog tima, kome želim da doprinesem, svojim iskustvom i znanjem, da ostane kao i do sada - najbolji. Povratak novinarstvu, mojoj, na prvom mestu, ljubavi, pa tek onda profesiji, nije slučajno. To je posledica ogromne želje da radim ono što me najviše ispunjava, čini srećnom i profesionalno izaziva. Srećna sam da je upravo TV Prva moj novi dom i da od tima profesionalaca sa kojima imam čast da sarađujem, imam mnogo toga i da naučim. Biti deo tima TV Prva je i velika odgovornost, stoga ću dati sve od sebe da opravdam ukazano poverenje - rekla je Jankovićka.
Bojana ima dugogodišnje TV iskustvo. Karijeru je počela na BK televiziji, a potom je vodila i uređivala emisije različitih formi na Metropolisu i Pink TV. Oprobala se i u vodama PR-a na projektima kao što je zaštita životne sredine i evropske integracije ali, kako sama voli da kaže, najbolje se oseća na televiziji jer je to ono što je ispunjava i gde se oseća na svom terenu. Ova dama je diplomirala na Fakultetu političkih nauka i završila specijalističke studije i master iz oblasti terorizma i organizovanog kriminala.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin