Ešli Olsen: U vezi sa 20 godina starijim režiserom

Ešli Olsen: U vezi sa 20 godina starijim režiserom

Autor: | 14/02/2014

0

Ešli Olsen u vezi je sa filmskim režiserom Benetom Milerom. Nekadašnja filmska zvezda, a sada uspešna modna dizajnerka, viđena je u nekoliko navrata u društvu reditelja filma "Formula uspeha" u proteklih nekoliko nedelja, a čak su zajedno bili na sahrani Filipa Simora Hofmana u Njujorku 7. februara. Benet je bio blizak prijatelj sa tragično preminulim glumcem, a upoznali su se tokom saradnje na filmu "Kapoti", za koji je Hofman nagrađen Oskarom.
Dvadesetsedmogodišnja Ešli i 20 godina stariji Benet pre toga viđeni su u januaru u jednom restoranu u Los Anđelesu, a izvori otkrivaju da su počeli da se zabavljaju nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji. Mlada zvezda je, čini se, pošla koracima svoje sestre bliznakinje Meri-Kejt, koja je skoro dve godine u vezi sa 44-godišnjim Olivijeom Sarkozijem.
Ešli je prethodno bila u vezi sa biznismenom Davidom Šultom, sa kojim je raskinula početkom 2014. nakon godinu dana, kao i sa glumcem Džastinom Bartom, sa kojim se zabavljala između 2008. i 2011. godine.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin