Severina Vučković: Odmor u raju sa njenom najvećom ljubavi

Severina Vučković: Odmor u raju sa njenom najvećom ljubavi

Autor: | 17/02/2014

0


Nema zime za jednu od najvećih i najfatalnijih balkanskih zvezda. Kada je krajem januara Severina Vučković iznenadila fanove provokativnim fotografijama sa vrelog peska, svi su se zapitali s kim to uživa na egzotičnim Maldivima. Odgovor je ubrzo stigao. Društvo joj je pravio jedan mali gospodin, koga već dve godine predstavlja kao najveću ljubav svog života. Naravno, reč je o njenom sinu Aleksandru.
- Ništa ne sija lepše od maminog sunca - napisala je pored slike koju je tada postavila na „Fejsbuku“, a uskoro su usledili i novi dokazi o tome koliko je uživala na ovoj dalekoj destinaciji.
Po završetku uspešne turneje „Dobro došao u klub“, Seve je odlučila da malo predahne od napornih aktivnosti, putovanja, koncerata, ali i privatnih problema kojima se mesecima bavi ceo region. Ovog puta odlučila se za pravi odmor iz snova, budući da je sa austrijskih skijaških staza produžila pravo do rajskog arhipelaga u Indijskom okeanu. Posle hladnog snega sa Alpa, pevačici je, izgleda, dobrodošlo malo toplog sunca, kako za ten, tako i za dušu. Na Maldivima je već boravila pre dvanaest godina i tada je obećala sebi da će se jednog dana vratiti na najlepše plaže koje je ikada videla. Prema pisanju hrvatski mediji, na ovom turističkom odredištu odmarala se i pre tri godine, dok je još cvetala ljubav sa bivšim verenikom Milanom Popovićem. Da li zbog uspomena ili nekog drugog razloga, Severina je odlučila da upravo tamo obnovi energiju za nove radne pobede, a usput je iskoristila priliku da snimi kampanju za jednu kuću nakita i da zagolica maštu jačeg pola fotografijama na kojima je pokazala svu raskoš svog zanosnog tela. Nema sumnje da joj je odmor izuzetno prijao, a lepi zajednički trenuci sa sinom na dugim peščanim plažama i u toplom moru učinili su da popularna Splićanka zaboravi na težak period iza nje. Sa Aleksandrom je odsela u jednom od bungalova pored okeana, uživajući u egzotičnoj prirodi i podvodnom svetu zbog čega su Maldivi među najtraženijim mestima za aktivni odmor.
Pevačica se u Zagreb vratila proteklog vikenda, i doživela je nezgodu kada je pri nezgodnom pokretu iskrenula koleno, povredivši čašicu. Njeni prijatelji i saradnici otkrili su da povreda nije bezazlena, te će pevačica morati na operaciju, po savetu lekara. Severina je konačno dozvolila i bivšem partneru, Milanu Popoviću, da vidi Aleksandra. Srpski kralj bakra nije video sina mesec dana, iako ima pravo da ga viđa svakog vikenda, ali pod određenim uslovima. Njih dvojica vreme su proveli u jednom zagrebačkom hotelu, gde, inače, odsedaju, što je i u skladu sa odlukama suda o starateljstvu. Iako su neki mediji spekulisali da ima novog emotivnog partnera, pop zvezda je Dan zaljubljenih ipak dočekala sama.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još