Severina Vučković: Pripreme za proslavu Aleksandrovog rođendana

Severina Vučković: Pripreme za proslavu Aleksandrovog rođendana

Autor: | 04/02/2013

0


Hrvatska pop zvezda Severina Vučković nedavno je najavila da će u "Kombank areni" održati koncert 30. marta u organizaciji "Mjuzik star prodakšna" i "Siti rekordsa". Poznata pevačica je pre tri i po godine nastupila na istom mestu, a ovog puta će se sa svojim timom saradnika potruditi da spektakl bude potpuno drugačiji.
- Do sada sam sama osmišljavala svoje nastupe, ali sada ću sarađivati sa najboljim pozorišnim kostimografima, koreografima, scenografima i rediteljem iz našeg regiona. Još ne mogu da otkrijem njihova imena, ali uskoro će i to biti poznato - kaže Severina, čiji je album „Dobrodošao u klub“ za kratko vreme postao veoma slušan, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji.
Atraktivna pevačica nedavno je bila na odmoru, a osim velikog beogradskog koncerta uskoro je očekuje i organizacija proslave prvog rođendana sinu Aleksandru.
- Mislim da je lakše organizovati nastup u "Areni" nego prvi rođendan deteta. Zapravo, to su dve različite odgovornosti - rekla je Vučkovićeva, istakavši da još nije odlučila gde će upriličiti zabavu za svog jedinca.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin