Nedelja mode u Njujorku: Srpski modeli u društvu holivudskih zvezda

Nedelja mode u Njujorku: Srpski modeli u društvu holivudskih zvezda

Autor: | 17/02/2014

0

Čak tri topmodela agencije Models Inc. – Elite Model Look, sa velikim uspehom učestvovala su na najprestižnijem modnom događaju na svetu, Nedelji mode u Njujorku. Topmodeli Simona Andrejić, Antonina Petković i Kristina Andrejević, pokupile su brojne komplimente najboljih svetskih dizajnera čije su modele nosile.
Tako je Simona Andrejić, miljenica modne scene u Njujorku, u kom živi već duži niz godina, radila veliki broj modnih revija, između ostalih i onu koju su organizovale sestre Olsen. Simoni ovo nije prvi put da učestvuje na reviji Meri-Kejt i Ešli Olsen, te je sa sestrama i u prijateljskim odnosima. Prošle godine je prisustvovala njihovom rođendanu, u najužem krugu prijatelja poznatih sestara.
Kristina Andrejević, top model iz Leskovca, otkrivena na Elite Model Look izboru, debitovala je ove sezone na pistama Njujorka. Kristina je, pored Simone Andrejić, bila najzapaženija na reviji sestara Olsen, te su dve Srpkinje zajedno sa poznatim sestrama, bile zadužene za fenomenalnu atmosferu koja je pre revije vladala u bekstejdžu.
Antonina Petković, nakon ekskluzivnih ugovora koje je potpisala za modne kuće Tom Ford i Šanel, nastavlja da niže uspehe i prikuplja simpatije najboljih svetskih dizajnera. Antonina je očarala Donu Karan i bila jedan od vodećih modela na reviji DKNY. Iz prvog reda posmatrale su je holivudske zvezde Rita Ora i Kejti Holms, a Antonina je ove sezone među modelima koje su bile angažovane na najviše modnih revija.

Simona, Antonina i Kristina otkrivene su na Elite Model Look izboru. Ukoliko želite da krenete njihovim stopama i postanete muza najboljih svetskih dizajnera, prijavite se na kastinge za nova lica Rowenta Elite Model Look Srbija izbora:

Beograd - 01.03.2014. u 13h, Crowne Plaza Hotel

Novi Sad – 02.03.2014. u 13h, Park Hotel
Kragujevac – 15.03.2014. u 17h, Šoping Centar Kragujevac Plaza
Niš – 16.03.2014. u 13h, caffe Sky

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin