Viktorija Bekam: Najsrećnija sam bila tokom života u Americi

Viktorija Bekam: Najsrećnija sam bila tokom života u Americi

Autor: | 18/02/2014

0

I pored svog prebukiranog rasporeda - brige o četvoro dece i dizajniranja odeće – Viktorija Bekam nalazi vremena za vežbanje.

U martovskom izdanju magazina "Allure" ona otkriva da ustaje u šest ujutru i trči šest kilometara.

U magazinu otkriva i svoje tajne za lepotu – uključujući činjenicu da ne brije noge nego ide na lasersku depilaciju, pridržavajući se saveta svoje prijateljice Eve Longorije, za koji kaže da je "jedan od najboljih saveta koje joj je Eva dala".

Kada je pitana o silikonima koje je stavila u grudi 1999, priznala je da ih je "možda imala", ali je rekla i da ih "nema više". Deceniju nakon ugrađivanja silikona, ona ih je izvadila i vratila se na svoju prirodnu veličinu.

Ona priznaje i da je najsrećnija bila dok je sa Dejvidom i decom živela u Los Anđelesu.

- Šest godina u Americi su šest najsrećnijih godina u mom životu. Tamo je bilo prihvatljivije da žena ima karijeru, baš kao i muškarac. I to je jedna od stvari koje su mi se posebno dopale. Ne kažem da sada nisam srećna. Srećan sam i sada! – rekla je Viktorija.

Ovog meseca je Viktorija na njujorškoj nedelji mode predstavila svoju modnu kolekciju. Govoreći o svom uspehu, Viktorija kaže da „nije bila talenat“.

- Ono što sam postigla postigla sam jer sam verovala da ako vredno radiš, možeš mnogo da dobiješ. Najviše samopouzdanja mi je dalo upoznavanje sa Spajs Grls. One su mi pomogle da prihvatim sebe takvu kakva sam – kaže ona.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam

Pročitajte još