Oksana Grigorieva: Bivša devojka Mela Gibsona pred bankrotom

Oksana Grigorieva: Bivša devojka Mela Gibsona pred bankrotom

Autor: | 22/02/2014

0

Iako mesečno od bivšeg dečka Mela Gibsona (58) dobija više od 20.000 dolara alimentacije za njihovu kćerku Luciju (4), Oksana Grigorieva (44) ipak je uspela da ostane bez para. Ruska pijanistkinja i pevačica tvrdi kako na bankovnom računu ima samo 10 dolara.
- Šta mi vrede nekretnine kad imam dugove od 400.000 dolara? U poslednjih šest meseci dobila sam samo 200 dolara honorara za sviranje - kaže Oksana.
Bivšu devojku holivudskog glumca do bankrota je dovela bitka za starateljstvo koju je s Gibsonom vodila pre četiri godine. Sud je odredio da joj Mel u ratama isplati skoro milion dolara. Ruskinja je tokom suđenja promenila 40 advokata, a petorici duguje više od 500.000 dolara.
Zbog lagodnog života nagomilala je dugove i na kreditnim karticama. Glumac joj je godinu ranije, da izbegne sud, ponudio 15 miliona dolara, ali je to odbila. 
Gibson je zbog Oksane ostavio suprugu Robin i sedmoro dece. S Ruskinjom je bio u vezi samo godinu dana, a nakon prekida Grigorieva je objavila i audiosnimke na kojima je glumac brutalno vređao.

Izvor: Blic

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: mel gibson

Pročitajte još

Najnovije vesti