Kajli Minog: Progovorila o neostvarenim snovima da postane majka

Kajli Minog: Progovorila o neostvarenim snovima da postane majka

Autor: | 23/02/2014

0

Kajli Minog otvoreno je progovorila o svojim snovima o majčinstvu i priznala da razmišlja o usvajanju deteta. Četrdesetpetogodišnja pevačica, koja je prošlog oktobra okončala vezu sa Andresom Velenkosom, nagovestila je da je ovaj raskid odložio ostvarenje njenih želja da zasnuje porodicu.
- Život je krenuo drugačijim tokom. Deo mog novog početka ove godine jeste da prihvatim da mi se možda neće desiti da imam svoju bebu, što sa sobom donosi tugu. Razmišljala bih o usvajanju - rekla je australijska zvezda.
Kajli i španski maneken bili su zajedno pet godina pre nego što su odlučili da raskinu zbog, kako se navodi, poslovnih obaveza.
- Raskid sa Andresom bio je prijateljski, ali veoma težak. Bilo bi divno da pronađem osobu koja bi mi zauvek bila srodna duša - istakla je ona.
Kajli, koja se trenutno priprema za objavljivanje svog dvadesetog studijskog albuma i istovremeno radi kao jedna od sudija u šouu "The Voice" u Velikoj Britaniji, progovorila je i o svom izgledu koji se s godinama menja.
- U četrdesetima stvari krenu na dole. Mislim da ne mogu da ispunim očekivanja. Svakog jutra se pogledam u ogledalu i ne vidim ono što i drugi vide. To je manje "upeglana" verzija - priznala je Kajli.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kajli minog