Doris Dragović: Veliko interesovanje za koncert u Novom Sadu

Doris Dragović: Veliko interesovanje za koncert u Novom Sadu

Autor: | 25/02/2014

0

Posle odličnog nastupa i fenomenalne atmosfere u beogradskoj Kombank Areni, Doris Dragović je spremna da svim damama, sa njihovim jačim polovinama ili bez njih, priredi još jedno veče prepuno dobre muzike, energije i provoda na osmomartovskom koncertu koji će se održati u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu. Zadovoljna nastupom pred Beograđanima, poznata Splićanka nije krila utiske i uzbuđenje:
- To je bilo nešto predivno, prekrasno iskustvo i susret sa ljudima koji su u moje srce slali toliko ljubavi. Iz publike sam često čula poruke da su me čekali 25 godina i da sam uvek dobrodošla, što je zaista bilo veoma emotivno – izjavila je Doris posle koncerta, a utiske su podelili i brojni obožavaoci na portalima i društvenim mrežama.
Za koncert u Novom Sadu vlada veliko interesovanje, te u prodaji više nema ulaznica u kategorijama VIP i Platinum parter. Doris će i u Spensu nastupiti sa velikim mešovitim horom i sjajnim solistima i muzičarima, a u novim aranžmanima ponovo će se čuti stari hitovi, poput "Moram", "Ja noćas umirem" i "To", koje godinama nije izvodila, a spremala ih je specijalno za nastupe u Srbiji.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin