Anđelina Džoli: Bred i ja ne želimo da nam deca postanu glumci

Anđelina Džoli: Bred i ja ne želimo da nam deca postanu glumci

Autor: | 06/03/2014

0

Kada je mala Vivijen Džoli-Pit dobila malu ulogu u filmu "Grdana", u kojem igra i njena slavna majka Anđelina Džoli, mnogi su pretpostavili da će petogodišnja devojčica poći putem svojih roditelja. Ipak, Anđelina kaže da ona i njen verenik Bred Pit ne žele da njihova deca postanu glumci.
- Mislimo da je zabavno da se naša deca na kratko pojave u filmovima i da nam se pridružuju na snimanjima, ali ne i da budu glumci. To za Breda i mene uopšte nije cilj. Mislim da bismo oboje više voleli da se oni ne bave glumom - rekla je slavna oskarovka.
Anđelina, koja pored Vivijen ima još petoro dece, otkrila je da je jedini razlog zašto je pristala da se njena kćerkica nađe u ovom filmu, bilo to što su se sva druga deca glumci plašili nje i njenog kostima.
- Ona je tada imala četiri godine, a drugi trogodišnji i četvorogodišnji glumci nisu želeli ni da mi priđu. Starija deca su mislila da sam "kul", ali se manjoj deci nije dopadala - kaže 38-godišnja zvezda koja u ovom filmu igra vešticu Grdanu iz priče o Uspavanoj lepotici.
- Dakle, da bismo imali dete koje je htelo da se igra sa Grdanom, to je moralo da bude dete kojem sam se jako dopadala i koje se nije plašilo mojih rogova, očiju i kandži. Tako da je to morala da bude Viv.
Anđelina je priznala da se čak i njenoj deci nije svideo zastrašujući kostim.
- Kada me je Paks video po prvi put, otrčao je i uznemirio se. Ja sam mislila da se on šali pa sam se pravila da ga jurim sve dok ga nisam pronašla kako plače - prisetila se ona.
- Morala sam da skidam delove šminke pred njim kako bih mu pokazala da to nije stvarno i kako se on ne bi plašio.
Anđelinina deca Paks i Zahara takođe se pojavljuju u filmu koji će se u bioskopima naći u maju.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još