Otkrijte tajnu lepote Severine Vučković

Otkrijte tajnu lepote Severine Vučković

Autor: | 08/03/2014

0


Mejkap umetnica Dajana Pajkić zadužena je da popularna pevačica Severina Vučković uvek pleni blistavim izgledom i bude besprekorno našminkana. Od kada se ostvarila u najvažnijoj ulozi, kao majka, Severina zrači energijom izuzetno zadovoljne žene. Njena spoljašnja lepota u savršenom je skladu sa unutrašnjim mirom i ispinjenošću, koju samo ljubav prema sinu Aleksandru može da joj pruži.
Severinina šminkerka Dajana otkriva nam na koji način ističe lepe crte lica šarmantne pevačice.
- Moja saradnja sa Severinom započela je pre tri godine kada sam asistirala svom kolegi Saši Jokoviću. Veoma brzo i spontano smo se uklopile. Njoj se dopao moj način rada, tako da sam sada ja zadužena za njenu šminku, bez obzira da li je za neku privatnu prigodu ili joj je potreban mejkap za nastupe, događaje i fotografisanja. Jako se dobro slažemo i razumemo, ona je veliki profesionalac i veoma dobra i draga osoba, pa je pravo zadovoljstvo raditi sa njom.
Hrvatskoj zvezdi i njenoj šminkerki Dajni najviše se dopada takozvani No Make-up Look.
- Za ovaj način šminkanja odlučujemo se kada Severina nosi upečatljive haljine. Kod nje nema potrebe za jakom šminkom u većini slučajeva.

Oči
Dajana na početku šminkanja pažnju posvećuje Severininoj koži lica.
- Započinjem prvo s nanošenjem kreme za lice “Skeyndor”. Sledi nanošenje korektora na područje oko očiju “Yves Saint Laurent Touche Eclat”, koji je veoma dobar jer ne suši ovo osetljivo područje. Posle toga nanosim puder u kamenu “MAC Studio fix” (C3). Taj puder biram jer Severina ima dobar ten, pa nije potrebno jako prekrivanje nego samo ujednačavanje tena. Prilično je postojan i njenom tipu kože savršeno pristaje. Na celi kapak do obrva nanela sam šimerastu senku „Bobi Brown Apricot”, lagano ka slepoočnicama, što daje lep sjaj i svež izgled. U ugao oka stavljam sjajni “Make Up Forever” pigment koji otvara oko i daje posebnu blistavost. Oko senčim toplim smeđim tonovima, zapravo radim samo konturu oka, što znači da pratim pregib kapka i na njega nanosim senku koja već ima lagani sjaj. Uz rub gornjih trepavica stavila sam nešto tamniju smeđu senku da bih dobila mekaniju liniju. Obrve sam definisala sa “MAC Brown” olovkom za obrve, a trepavice sam istakla maskarom u dva sloja “Max Factor Masterpiece”.

Lice

Na obraze nanela sam “MAC Dainty”, rozikasto rumenilo koje osvežava i daje posebnu blistavost licu.

Usne
Za kraj, na usne nanosim “Chanel Coco Shine Boy 54” ruž-sjaj koji hidrira i pruža zadivljujući vlažni efekat sa prirodnim sjajem, i time zaokružujem Severinin “No Make-up Look”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin