Lupita Nijongo i Džared Leto: Novom fotografijom podstakli šuškanja o svojoj vezi

Lupita Nijongo i Džared Leto: Novom fotografijom podstakli šuškanja o svojoj vezi

Autor: | 11/03/2014

0

Iako je navodno oskarovka Lupita Nijongo u vezi s reperom K'Naanom, to nije sprečilo glasine o tome da su ona i glumac Džared Leto više od prijatelja.

Lupita (31) i Džared (41) sami su dodali ulje na vatru, nakon što su zajedno pozirali u Parizu, a fotografiju je Lupita objavila na svom Instagram profilu.

Nagađanja o njihovoj vezi započela su nakon Indepdendent Spirit Awardsa, kad je Džered u svom govoru iskazao zahvalnost Lupiti.

- Želim da zahvalim svim ženama s kojima sam bio i svim ženama koje misle da su bile sa mnom. Želim da zahvalim i svojoj budućoj bivšoj supruzi, tebi se obraćam Lupita Nijongo - izjavio je zvezda filma Dallas Buyers Club.

Lupita, koju su mediji povezivali i sa glumcem Majlom Fasbenderom, osvrnula se na glasine o njihovoj romansi tokom gostovanja u šou Elen DeDženeris:

- O, pa ja sam mislila da nas je rastavila Majli Sajrus. To je poslednje što sam čula - rekla je šaljivo i dodala:

- Suludo je to jer kad čitam te glasine u njima ima toliko detalja da i sama počinjem da se pitam da li su istinite ili nisu. Verovala sam im u prošlosti, ali sad ničemu ne mogu da verujem - izjavila je zvezda filma 12 Years A Slave.

I dok ona i Džered srećni poziraju i šale se na račun glasina, strani mediji sve više pišu o tome da su oni mnogo više od prijatelja.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin