Kajli Minog: Potreban mi je muškarac koji može da se nosi sa mojim burnim načinom života

Kajli Minog: Potreban mi je muškarac koji može da se nosi sa mojim burnim načinom života

Autor: | 12/03/2014

0

Australijska pevačica Kajli Minog otkrila je kako je prebolela raskid pet godina duge veze sa manekenom Andresom Velenkosom, i progovorila o tome kako uspostavlja ravnotežu između svog privatnog i poslovnog života. U razgovoru sa fanovima tokom prezentovanja svog novog albuma "Kiss Me Once", ona je izjavila da je još uvek u potrazi za nekim ko će moći da se nosi sa pritiscima njene slave i popularnosti.
- Kod muškarca cenim harizmu i humor. Potreban mi je neko ko može da se nosi sa mojim ludim životnim stilom - izjavila je ona.
Protekla godina za Kajli je bila veoma burna, pošto je pored raskida dugogodišnje romnanse, okončala i saradnju sa menadžerom Terijem Blejmijem, koji je bio uz nju tokom 25 godina. Ona je istakla da je shvatila da njena karijera treba da krene u drugačijem pravcu, te da je to jedan od razloga zašto je pristala da bude jedan od sudija u britanskoj verziji talent šoua "The Voice".
- Doživela sam prosvetljenje, shvatila sam da moram da se promenim i da počnem da se bavim drugačijim stvarima. Zato sam pristala na angažman u šouu "The Voice", nisam želela da ponavljam iste stvari postanem parodija sama sebe. Želela sam da isprobam nova iskustva.
Kajli je dodala i da joj je veliku podršku tokom raskida pružio kolega Farel Vilijams, sa kojim je sarađivala na novom albumu. Ona je ispričala da nije mogla da se koncentriše na posao dok je bila sa njim u studiju zbog emotivnih problema.
- Nakon nekoliko suza i iskrenog razgovora, vratili smo se poslu i snimili pesmu "I Was Gonna Cancel", koja je najpozitivnija numera na albumu - objasnila je ona.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kajli minog