Anđelina Džoli: Imaću još jednu preventivnu operaciju

Anđelina Džoli: Imaću još jednu preventivnu operaciju

Autor: | 12/03/2014

0

Anđelina Džoli otvoreno je progovorila o svojim planovima da se podvrgne još jednoj operaciji u cilju prevencije razvoja raka.

- Ostalo mi je da obavim još jednu operaciju. Posavetovaću se sa svim divnim ljudima sa kojima sam razgovarala u prethodnom periodu, kako bih uspešno završila i sledeću fazu lečenja.

-  Osećam se odlično! Veoma sam srećna zbog odluke koju sam donela. Srećna sam što imam sjajne lekare i veoma, veoma srećna što sam se brzo oporavila i bila u mogućnosti da se skoncentrišem na rad na filmu "Unbroken" i brzo se vratim poslu - dodala je ona.

- Osećam se veoma bliskom drugim ženama i ženama koje prolaze kroz istu situaciju. Gde god idem, nailazim na žene sa kojima razgovaram o zdravstvenim problemima, ženskim problemima, raku dojke, raku jajnika. Razgovarala sam i sa muškarcima o zdravlju njihovih supruga i kćerki. Osećam se bližom sa ljudima koji se nose sa sličnim problemima ili su izgubili roditelje, razmišljaju o operaciji ili misle na zdravlje svoje dece... Razlog zbog kog sam napisala ono pismo bio je da pomognem drugim ženama i porodicama koje prolaze kroz to. I bila sam veoma dirnuta podrškom koju sam dobila sa toliko različitih strana.

Anđelina Džoli podvrgnula se dvostrukoj mastektomiji prošle godine.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin