Telekom Srbija dovodi iPhone u Srbiju

Telekom Srbija dovodi iPhone u Srbiju

Autor: | 14/03/2014

0

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk objavio da je mt:s postao prvi mobilni operater u Srbiji koji je potpisao ugovor sa kompanijom Apple!
Ćulibrk je gostujući u Jutarnjem programu RTS izjavio da je Telekom Srbija posle višemesečnih pregovora potpisao ugovor sa kompanijom Apple.
- Ovog proleća Telekom će korisnicima ponuditi IPhone telefone u svojim poslovnicama.
Generalni direktor Telekoma dodao je da će se telefoni iPhone prodavati po povoljnim uslovima, uz veliki raspon cena, kroz pakete mt:s-a i uz odloženo plaćanje.
- Mislim da ugovor koji smo sklopili dolazi i na radost korisnika, ali i na račun države. Do sada su u Srbiju nekim sivim kanalima ulazile desetine hiljada Apple telefona, na koje se nisu plaćali ni porezi ni carina. Zato mislim da je višestruka korist od ovog ugovora - istakao je Ćulibrk.
On je dodao su u toku testiranja i izbor uređaja koje će mts ponuditi na tržištu i da će se oni pojaviti u prodaji u roku od mesec i po, do dva meseca.
Telekom je prvi srpski operater koji će zvanično ponuditi proizvode najveće svetske kompanije na našem tržištu u okviru svojih paketa.

Izvor: Marko Čavić, Mondo
Foto: Apple Press Images

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin