Dejana Živković: I dalje trpim kritike što sam pokazala svog bivšeg momka

Dejana Živković: I dalje trpim kritike što sam pokazala svog bivšeg momka

Autor: | 14/03/2014

0

Lepa Dejana Živković gotovo svakodnevno obraduje internet zajednicu svojim lepim fotografijama. Seksepilna manekenka trenutno nema dečka i kaže da lako odoleva brojnim udvaračima, a za "Blic" ističe da zbog veze sa Vladimirom Stojkovićem još plaća visoku cenu.
- Napravila sam grešku što sam pokazala svog tadašnjeg momka i zbog toga i dalje trpim kritike - kaže bivša devojka golmana Stojkovića.
- Takav pritisak javnosti neću više sebi dozvoliti, i svoju privatnost dobro ću čuvati. Može se reći da sam zavodnica, ali samo platonski, jer ne ulazim lako u veze, tako da sam pre samo lutka sa naslovne strane - šarmantno kaže Dejana.
Ona nije odolela trendu samofotografisanja i često golišavim fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama zadaje glavobolju muškom polu, ali i ženama koje joj zavide na besprekornom stasu.
- Lepota je neminovnost mog posla, pa samim tim i deo mog zivota, tako da me pohvale na taj račun uvek oraspolože. Obožavam fotoaparat, a i on mene u većini slučajeva, pa nije važno da li me neko fotografiše ili to činim sama.
Pored snimanja spotova i editorijala, Dejana bi volela da u Americi pored menekenske ostvari i glumačku karijeru, a usput bi volela da sretne i nekog vrednog, samosvesnog i šarmantnog muškarca.

Izvor: Blic

Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još