Kajli Minog: Neprolazna elegancija na dodeli muzičkih nagrada

Kajli Minog: Neprolazna elegancija na dodeli muzičkih nagrada

Autor: | 16/03/2014

0

Iako se nije pojavila na crvenom tepihu, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice zasijala je na sceni. Bukvalno. U dugoj haljini grčkog dizajnera Vretosa Vretakosa, na čiju je izradu utrošeno više od četiri stotine hiljada kristala, Bijonse Nouls delovala je poput moderne sirene. Jednako blještave bile su i dijamantske minđuše “Lorraine Schwartz”, kojima je pevačica upotpunila svoj svetlucavi autfit.

Australijska pop zvezda Kajli Minog blistala je u asimetričnoj haljini od lateksa Vilijama Vajlda, dok je njen kolega Farel Vilijams prepoznatljiv šešir s potpisom Vivijen Vestvud zamenio elegantnim “Lanvin” odelom.

Svako pojavljivanje na crvenom tepihu Rita Ora koristi kako bi pokazala da je s punim pravom svrstavaju među modne ikone mlađe generacije. U “O2 Areni” pojavila se u dugoj žutoj haljini iz “Pradine” kolekcije za proleće-leto 2014. godine, ukrašene smaragdnozelenim kamenjem.

Prekrasnu haljinu Džulijana Meakdonalda, koja je samo nedelju dana ranije “debitovala” na “Nedelji mode” u Londonu, Kejti Peri uparila je sa cipelama Ruperta Sandersona i nakitom “Mawi and V”. Ovim stajlingom pevačica je osvojila simpatije stručnjaka, što se ne može reći za kreaciju inspirisanu Egiptom u kojoj je izvela pesmu “Dark Horse”.

Verna zemlji iz koje potiče, Deni Minog oduzimala je dah u elegantnoj haljini australijskog brenda “J'Aton Couture”. Pokupljena kosa, diskretan nakit i crvena boja na usnama i noktima na pravi način su zaokružili pevačicin stajling, koji je s punim pravom poneo zvanje jednog od najboljih te večeri.

Piše: Nikola Golubović

Foto: „Getty Images“

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kajli minog

Pročitajte još

Najnovije vesti