Tamara Milanović: Nastup u superfinalu "X Faktora" posvećujem bratu

Tamara Milanović: Nastup u superfinalu "X Faktora" posvećujem bratu

Autor: | 17/03/2014

0

Jedina superfinalistkinja "X Faktora" Tamara Milanović ovih dana nema previše vremena za druženje sa porodicom i prijateljima, budući da se priprema za najvažniji nastup u Kombank Areni koji će se dogoditi za tačno sedam dana.
- Uvežbavam pesme za superfinale, učim koreografiju, biram garderobu... Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za sve bitne stvari u životu, on me je naučio da verujem u sebe – naglašava šarmanta brineta i dodaje:
- Nastup u Areni posvetiću njemu i onome što smo zajedno, još u emisiji "Ja imam talenat", započeli pre skoro 3 godine.
Da podsetimo, Tamarin brat Dule je bio njena verna podrška u svakoj uživo emisiji, a na pitanje kako se on oseća kad njegova mlađa sestra nastupa Dule odgovara:
- U početku sam pokušao da budem što je više moguće po strani, ali nisam uspeo u tome: svakog utorka sam bio u Šimanovicma, preko nedelje smo zajedno vežbali, imao sam veliku tremu pred svaki njen nastup... Mnogo sam ponosan na sve što je postigla i jedva čakam superfinale!
Superfinale prvog regionalnog "X Faktora" zakazano je za nedelju, 23. mart u Kombank Areni kada ćemo saznati ko je nova muzička zvezda Srbije i regiona.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti