Dženifer Lorens: Žrtva neslane šale na internetu

Dženifer Lorens: Žrtva neslane šale na internetu

Autor: | 19/03/2014

0

Fanovi koje je lepa Oskarovka Dženifer Lorens osvojila dražesnim karakterom i izvanrednim glumačkim sposobnostima, doživeli su neprijatno iznenađenje kada se internetom proširila vest o smrti njihove ljubimice.

Naime, nakon pojavljivanja vesti da je glumica pronađena mrtva, na društvenim mrežama otvarane su grupe pod nazivom RIP Jennifer Lawrence, u kojima s u fanovi plakali za navodno preminulom glumicom.

Njen predstavnik za medije, srećom, ubrzo je potvrdio da je glumica živa i zdrava i da nema mesta panici.

Ipak, ovo nije prvi put da je Lorensova proglašena mrtvom. Krajem prošle godine, za vreme snimanje filma "Mockingjay" lepotica je skoro zadobila teške povrede zbog neispravnih mašina na setu.

Glumica se tada onesvestila i upravo je to izazvalo paniku među fanovima, nakon čega su vest o njenoj smrti proširili internetom.

Ovakve stvari često se događaju u svetu poznatih i slavnih. Nedavno je zvezda serije Seinfeld, Vejn Najt, navodno stradao u saobraćajnoj nesreći. Međutim, slavni glumac nije dozvolio da se trač proširi pa je sve odmah objasnio na svom Twitter profilu.

Selin Dion, Pol Makartni, Džastin Biber, Majli Sajrus takođe su neka od slavnih imena koji su bili sahranjeni, dok je najčešće sahranjivan glumac Edi Marfi, kog mediji ubijaju svake godine.

Izvor: Story

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin