Rijana: Nastavlja se pravna bitka sa bivšim računovođom

Rijana: Nastavlja se pravna bitka sa bivšim računovođom

Autor: | 21/03/2014

0

Pop zvezda Rijana već dve godine vodi sudski spor sa svojim bivšim računovođom Piterom Gunisom, pošto ga je optužila da je zbog njegovih nepropisnih finansijskih saveta njena turneja 2009. godine doživela neuspeh, te da je on razlog zašto je izgubila devet miliona dolara i bila pred bankrotom. Ipak, on je od suda zatražio da ova tužba bude odbačena. Kako je naveo u svojoj odbrani, on je bio angažovan samo kako bi vodio njene račune, a ne da joj daje savete o trošenju novca. U sudskim dokumentima, koje je objavio portal TMZ, Gunis je naveo da je 26-godišnja zvezda potrošila milione na šoping i ekstravagantne žurke, kao i da je odustala od skupe turneje kako bi snimila film "Battleship", koji je doživeo propast na filmskim blagajnama.
- Turneja je bila upravo onakva kakvu je ona želela, kao i prekomerna količina skupe odeće i drugih stvari na koji je protraćila novac - naveo je on.
- Posle dve godine trošenja novca, imala je sobe pune cipela, nakita i odeće i sećanja na ekstravagantne žurke, ali vrlo malo novca. Da li je bilo zaista neophodno da joj se kaže da ako troši novac na stvari, ostaće joj samo stvari, ali ne i novac? - dodaje se u sudskim dokumentima.
Rijana je u tužbi navela da ju je Gunis savetovao da kupi kuću vrednu sedam miliona dolara, ali Gunis tvrdi da joj nikada nije rekao da kupi pomenuto imanje, koje je bilo u veoma lošem stanju, te je od suda zatražio da tužba bude odbačena.
Prošlog meseca je objavljeno da je pevačica potpisala sudski sporazum vredan deset miliona dolara sa Gunisovom nekadašnjom firmom. Njeno bogatstvo procenjuje se na 43 miliona dolara.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: rijana tužba