Vlado Georgiev: Neprijatno iskustvo sa obožavateljkom

Vlado Georgiev: Neprijatno iskustvo sa obožavateljkom

Autor: | 21/03/2014

0

Kantautor Vlado Georgiev poznat je kao miljenik nežnijeg pola, zbog čega je nedavno imao ozbiljniji problem sa ženom koja je njegov vatreni fan.
Vlado ceni ljubav poštovalaca njegove muzike i raduje se svakom znaku pažnje, međutim, nedavno se iznenadio kada je jedna njegova obožavateljka tri dana spavala na njegovom pragu. Naime, pevač je bio šokiran kada je ispred svog stana video nepoznatu devojku kako leži kod vrata i čeka da ga vidi i popriča s njim.
- Bilo je zaista zastrašujuće i naravno da je bio šokiran kada je ugledao kako devojka leži i spava na njegovom pragu. Prvi put je nepoznatu osobu zamolio da ode, ali kada je već drugi dan video da je vrag odneo šalu, obratio se nadležnim organima. Ovo je zaista prvi put da mu se tako nešto desilo jer ga fanovi obično obraduju lepim stvarima - priča za "Alo!" pevačev dobar prijatelj i dodaje da je Georgiev uvek raspoložen da popriča sa svojim fanovima i da se s njima rado viđa.
- Navikao je on na razne situacije sa lepšim polom jer važi za velikog zavodnika. Ima tu svačega. Pre neki dan mu je neko na kvaku ulaznih vrata okačio čipkani veš. On se samo nasmejao i prihvatio ovaj neobičan dar - dodaje izvor, a kada smo pozvali Georgieva da nam prepriča šta se zapravo desilo, on nam je objasnio da je navikao na razna iznenađenja, a o devojci koja je spavala ispred njegovih vrata nije želeo da priča.
- Navikao sam na različite poklone od svojih fanova i gotovo uvek im se obradujem, ali moram da priznam da me je ovaj poklon stvarno iznenadio i nasmejao. Nije to prvi put, dešavalo se to i ranije. Zahvaljujem se na poklonu i siguran sam da će vlasnica uživati na koncertu u "Areni" 16. maja - rekao je Vlado.
Inače, Vlado priznaje da njegova popularnost i ljubav poštovalaca njegove muzike imaju i drugu stranu, ali da se raduje svakom znaku pažnje u granicama normale. Pokloni pred veliki koncert pljušte sa svih strana. On ne krije da se njegov život potpuno promenio otkad je stekao popularnost i da je njegov privatni život postao javna svojina, iako se trudi da ga zaštiti.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Vlado Georgiev