Petar Strugar: Morao sam pesnicama da branim trudnu suprugu

Petar Strugar: Morao sam pesnicama da branim trudnu suprugu

Autor: | 02/04/2014

0


Policija je sinoć privela glumca Petra Strugara (25) zbog sumnje da je oko 20.30 sati pretukao taksistu Jovana Stanojevića (41) u beogradskom naselju Zvezdara. Kako „Alo!“ saznaje, Stanojević je završio u Urgentnom centru, gde su mu srećom konststovane lake telesne povrede, a Strugar u policijskoj stanici na Zvezdari odakle je pušten nakon saslušanja, uz napisanu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

Šta je bio motiv njihovog sukoba, sinoć nije bilo moguće saznati. Da li je Strugar bio mušterija taksisti, pa su se posvađali oko plaćanja, ili su obojica bili za volanima svojih automobila, te su se posvađali oko saobraćaja sinoć u Ulici Luke Vukalovića 3, u blizini zgrade same opštine Zvezdara - nismo uspeli da saznamo. Prolaznici su pozvali policiju, ali šta je glumca isprovociralo na ovaj potez niko nije bio voljan da priča.

Jedino što je izvesno je da je Strugar nakon kraće verbalne rasprave udario pesnicama više puta taksistu, kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, dok je patrola odvela Strugara u stanicu. Stanojević je inače sa Vračara i nije pripadnik nijednog beogradskog taksi udruženja, već je registrovan kao samostalni preduzetnik.

Policija je sinoć čekala izveštaj o stepenu njegovih povreda nakon čega je uzela od Stanojevića izjavu, dok je saslušanje samog Strugara potrajalo do kasnih večernjih sati. Kako je taksista imao podlive koji su okvalifikovani kao lakše povrede, Strugar nije zadržan u pritvoru već je pušten i napisana mu je prijava redovnim putem, što znači da ga u narednim mesecima čeka poziv za saslušanje kod istražnog sudije.

Danas se oglasio i sam Petar Strugar, koji tvrdi da nije pretukao taksistu, već da je samo branio svoju trudnu suprugu Ivanu Nikolić, te da ga nije privodila policija.

On tvrdi da nije bio privođen i da ga policija nije privodila. Kako navodi, on je bio žrtva.

- Mene i moju trudnu suprugu su napali. Ja sam nas branio - kaže Strugar.

On je objasnio da su napradnuti u jednosmernoj ulici.

- Zamolio sam taksistu da stane kako bi moja supruga mogla da parkira automobil. Ne znam zašto, ali taksista se zaleteo autom na mene. Srećom, udario je u kese koje sam nosio - objasnio je Strugar.

Potom je, kako navodi Strugar taksista izašao iz automobila i napao ga upravo u momentu kada mu je supruga prilazila.

- On me je napao. Morao sam da se branim - izjavio je glumac Petar Strugar.

Podsetimo, Petar Strugar, inače rođeni Cetinjanin, proslavio se ulogom Blagoja Marjanovića Moše u filmu "Montevideo Bog te video“, dok se u poslednje vreme oprobao i u ulozi voditelja u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". On i njegova supruga Ivana, takođe glumica, trenutno očekuju prvo dete.

Izvor: Alo, Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: petar strugar

Najnovije vesti