Pičiz Geldof iznenada preminula u 25. godini

Pičiz Geldof iznenada preminula u 25. godini

Autor: | 07/04/2014

0

Pičiz Geldof pronađena je mrtva u svom domu u gradiću Rutam u Engleskoj, prenose britanski mediji. Policija je u njen dom pozvana danas, nešto posle 13 časova. Pičiz, majka dvoje dece, bila je novinarka, televizijska ličnost i model, a široj javnosti poznata je kao kćerka muzičara Boba Geldofa i voditeljke Pole Jejts. Bila je udata za muzičara Tomasa Koena, sa kojim je dobila dvojicu sinova, dvogodišnjeg Astalu, i 11-mesečnog Fedru.Poslednji put se oglasila putem Tvitera, sinoć oko 22 časa, kada je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom pokojnom majkom, koja je preminula 2000. godine od posledica predoziranja narkoticima.
- Pičiz je preminula. Skrhani smo bolom. Ona je bila najluđa, najduhovitija i najpametnija od svih nas. Uništava me što to pišem u prošlom vremenu. Bila je predivno dete. Kako je moguće da je više nećemo videti? Kako ćemo to podneti? Voleli smo je i zauvek ćemo je se sećati. Koliko je tužna ta rečenica. Tom i njeni sinovi Astala i Fedra uvek će pripadati našoj porodici, koja je toliko često bila ranjavana, ali nikada uništena - navodi se u zvaničnom saopštenju njenog oca Boba.
Predstavnici zakona objavili su da su primili poziv u 13 časova i 35 minuta, te da je hitna pomoć proglasila 25-godišnju ženu mrtvom. Policija je otkrila i da je smrt nastupila pod nerazjašnjenim okolnostima i da se uzroci još uvek istražuju.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin