Jelena Tomašević: Novom članu porodice najviše će se obradovati kćerkica Nina

Jelena Tomašević: Novom članu porodice najviše će se obradovati kćerkica Nina

Autor: | 07/04/2014

0

Pop pevačica Jelena Tomašević je na proslavi 30. rođendana, krajem 2013, poželela da rodi još jedno dete. Na pitanje da li ona i njen suprug Ivan Bosiljčić planiraju proširenje porodice ove godine, pevačica koja sa popularnim glumcem ima dvogodišnju kćerku Ninu, kaže:
- Voleli bismo da se to dogodi, a najviše bi se tome obradovala Nina. Obožava decu i kada god vidi nekog mališana, ozari se od sreće. Daće Bog da dobijemo još jedno dete.
Jelena uskoro namerava da obraduje i obožavaoce, najpre novim albumom, a zatim i solističkim koncertom u Sava centru ili Domu sindikata, jer je, kaže, vreme za ozbiljan nastup u Beogradu. Pevačici i njenom suprugu veliku strast pričinjavaju putovanja, a Tomaševićeva je otkrila i koje će pamtiti kao najromantičnije.
- Bilo je mnogo takvih putovanja, ali ću svakako pamtiti boravak u Londonu 2011, jer smo se Ivan i ja tamo verili, a posle venčanja smo otputovali na bračno putovanje u Pariz. Kada god nam se ukaže prilika odemo u neki evropski grad, gde možemo da provedemo zajedno nekoliko dana i da se posvetimo jedno drugom.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin