Big Šon: Otkazao venčanje sa Najom Riverom

Big Šon: Otkazao venčanje sa Najom Riverom

Autor: | 10/04/2014

0

Nakon brojnih spekulacija, Big Šon priznao je medijima da je njegovoj vezi sa Najom Riverom došao kraj. U zvaničnom saopštenju, reperov portparol potvrdio je glasine da je veridba sa glumicom okončana.
- Nakon dugog i pažljivog razmatranja, Šon je odlučio da donese tešku odluku da otkaže venčanje - navodi se u saopštenju.
Slavni par već neko vreme okružen je spekulacijama o raskidu, a sve je počelo kada su se u medijima pojavile glasine da je Šon prevario svoju buduću suprugu. Iako se ispostavilo da su one neistinite, zvezda serije "Glee" navodno je nakon toga počela da sumnja u repera, što je i izazvalo odluku o raskidu, tvrde izvori. Deluje da Naja nije najbolje prihvatila raskid, pošto je na njenom nalogu na Tviteru osvanula i optužba da je Šon ukrao vredan sat iz njenog doma, ali je poruka ubrzo obrisana. Međutim, reper je u saopštenju naveo da su oni ostali u dobrim odnosima, te još jednom istakao da nije prevario Naju.
- Nedavne optužbe i glasine koje su izneli lažni izvori nisu istinite. Šon želi Naji samo najbolje i još uvek se nada da mogu da razreše svoje privatne probleme - rekao je njegov portparol.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin