Pičiz Geldof: Mlađi sin bio uz nju u trenutku smrti

Pičiz Geldof: Mlađi sin bio uz nju u trenutku smrti

Autor: | 11/04/2014

0

Vest o smrti Pičiz Geldof šokirala je svet, a sada su objavljeni novi detalji ove tragedije. Naime, mediji pišu da je u trenutku misteriozne smrti uz 25-godišnju zvezdu bio njen 11-mesečni sin Fedra. Pičizin suprug Tomas Koen, koji je proveo noć van njihovog doma sa starijim sinom, 23-mesečnim Astalom, zamolio je prijatelja da obiđe njihovu kuću u Kentu na jugoistoku Engleske, pošto se njegova supruga nije javljala na telefon. Tada je pronađeno njeno telo, dok se sinčić igrao u blizini.
- Nadamo se da je Fedra previše mali da nije bio svestan šta se dešava. Najvažnije je da je on dobro. Tom je očajan što nije bio prisutan, ali to nije bilo moguće izbeći - otkrio je prijatelj porodice.
Pičiz je bila zagovornik "privrženog roditeljstva", što znači da se retko odvajala od mlađeg sina, a izvori kažu da je porodica pronašla utehu u tome što nije umrla sama. Kada je njena majka Pola Jejts pronađena mrtva u svom domu u Londonu 2000. godine, njena kćerkica i Pičizina sestra Tajger Lili, koja sada ima 17 godina, bila je uz nju.
Telo kćerke Boba Geldofa nakon obdukcije preuzela je porodica kako bi organizovali sahranu. Uzrok smrti i dalje nije objašnjen.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Piciz Geldof