Lili Alen: Novi album posvetila tragično preminuloj Ejmi Vajnhaus

Lili Alen: Novi album posvetila tragično preminuloj Ejmi Vajnhaus

Autor: | 15/04/2014

0

Lili Alen otkrila je da je novi album posvetila pokojnoj zvezdi Ejmi Vajnhaus. Popularna pevačica ovih dana priprema se za objavljivanje svog novog izdanja "Sheezus", a zbog naziva mnogi su pretpostavili da je ona na taj način želela da oda počast Kanjeu Vestu i njegovom aktuelnom albumu "Yeezus". Ipak, ona je objasnila da je album ipak snimljen u čast Ejmi, koja je tragično preminula 2011. u 27. godini.
- Upoznala sam je dok nije bila u najboljem stanju, tako da osećam da nisam poznavala Ejmi, već samo jednu njenu verziju - otkrila je Lili i dodala:
- Ono sa čime je ona morala da se nosi bilo je deset puta gore od onoga sa čime ja moram da se nosim. Prodala je mnogo više albuma od mene i bila je mnogo interesovanija od mene. Ispred njene kuće neprestano su se okupljali paparaci. Ja to trpim na mnogo manjem nivou, a osećam se zaroljeno. Nije mogla nigde da ode, ništa da uradi, a da ne nastane haos. A umela je da uživa u životu i volela je da se druži. Kada su joj to onemogućili, postala je zatvorenik.
Iako je i sama ranije bila ljubiteljka žurki i dobrog provoda, Lili se sada skrasila sa suprugom i dve kćerke, te smatra da je to jedan od razloga zašto su male šanse da se njoj dogodi isto što i Ejmi.
- Mislim da bih ja umela da prepoznam kada mi je potrebna pomoć i da sam u stanju da je zatražim. Uz to, imam i dvoje dece i supruga - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto. SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin