Mik Džeger: Sa sestrom svoje tragično preminule devojke vodi bitku oko nasledstva

Mik Džeger: Sa sestrom svoje tragično preminule devojke vodi bitku oko nasledstva

Autor: | 17/04/2014

0

Mik Džeger vodi rat sa sestrom pokojne devojke Loren Skot, koja želi da ospori testament svoje sestre u kome je po svojoj poslednjoj želji, sve ostavila Džegeru.
Džen Šejn vrši pritisak na Mika da joj prepusti ono što nasledio od Loren jer smatra da on ima toliko novca da mu stan od dva miliona dolara i njeni lični predmeti ne znače ništa. Međutim, Džeger se ne slaže sa tim jer, kako kaže, za njega sve to ima emotivnu vrednost i smatra da Džen ne treba da dobije ništa jer je tako, u poslednjoj želji, rekla Loren.
Džeger je upoznat i sa ružnim pričama koje je njegova devojka proživljavala u svojoj porodici i smatra da nisu ni zaslužili da dobiju nešto od nje.
Mikova kćerka Džejd Džeger vrlo je zabrinuta za oca i smatra da ne bi trebao ulaziti u pravne bitke jer je u lošem stanju.
- Džejd misli da je još u lošem emotivnom stanju nakon što se Loren ubila i uporno mu govori da treba da pronđe mir, a ne da se bori s tom ženom. Preklinje ga da Džen prepusti nekoliko ličnih stvari kao što su porodični nakit i fotografije iz detinjstva, ali Mik misli da tako neće poštovati uspomenu na Loren i odbija to da učini - otkriva bliski izvor za američke medije.

Izvor: Novosti

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin