Blejk Lajvli: Problemi u braku sa Rajanom Renoldsom

Blejk Lajvli: Problemi u braku sa Rajanom Renoldsom

Autor: | 17/04/2014

0

Poznati holivudski par Rajan Renolds i Blejk Lajvli izgleda imaju malih problema u braku.

Možda vam je njihov brak delovao skladno i opušteno, ali stvari i nisu uvek onakve kako izgledaju. Rajan i Blejk su se upoznali na snimanju filma "Green Lantern“ još 2010. godine kada je glumac bio u braku sa glumicom Skarlet Johanson. Samo dve godine nakon toga usledilo je venčanje. Tridesetsedmogodišnji Rajan i dvadesetšestogodišnja Blejk venčali su se 9. septembra 2012. godine. I pored brojnih nagađanja da je glumica serije "Tračara“ trudna, izvori tvrde kako Blejk još uvek nije spremna na taj korak.

- Rajan se bliži četrdesetoj, a Blejk ima 26 godina. Ona još uvek nije spremna za taj korak - kaže dobro obavešteni izvor.

Možda lepa plavuša još uvek nije spremna da postane majka budući da strani mediji pišu kako je Rajan vrlo posesivan muž i prati Blejk gde god da krene.

- Gde god da otputuje, Rajan je uvek sa njom. Veoma je posesivan suprug. Čak se pojavljuje noću kada Blejk ima snimanja - tvrde izvori i dodaju da takvo Rajanovo ponašanje jako opterećuje Blejk. Počeo je i da sumnja u njene odnose sa kolegama na snimanju.

Takođe, ovaj par ima problem i oko raspodele finansija. Blejk voli da troši novac, dok je Rajan štedljiv.

Isti problem je Rajan imao i sa bivšom suprugom Skarlet Johanson, ali ona je ameterka u trošenju novca u poređenju sa Blejk.

Izvor: b92.net

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: blejk lajvli

Najnovije vesti