Nataša Bekvalac: Da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih Danila

Nataša Bekvalac: Da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih Danila

Autor: | 19/04/2014

0


Pop zvezda Nataša Bekvalac nedavno je odlučila da ukloni tetovažu sa zgloba ruke koja je bila posvećena njenom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću. Neposredno pre udaje za nekadašnjeg vaterpolistu istetovirala je prvo slovo njegovog imena, a on je prethodno na desnoj ruci istetovirao njen lik. Lepa Novosađanka nije žurila da odmah posle njihovog rastanka izbriše uspomenu na bivšeg supruga već se na taj korak odlučila sada. Uklanjanje tetovaže uradila je njena starija sestra Dragana Bekvalac koja je vlasnica salona lepote. Uspešne sestre odlučile su da snime proces brisanja slova „D“ i da to podele na društvenoj mreži „Instagram“, a njihovi mnogobrojni pratioci različito su komentarisali ovaj čin.
Podsećanja radi, Nataša i Danilo venčali su se u leto 2006. godine u Novom Sadu, a naredne godine dobili su kćerku Hanu koja je nedavno proslavila sedmi rođendan. Razvod tada najpopularnijeg para u zemlji dogodio se početkom 2011, što je izazvalo nezapamćenu medijsku pažnju. Bivši partneri odavno su krenuli svako svojim putem, ali su ostali u dobrim odnosima, o čemu je Bekvalčeva nedavno govorila i za „Hello!“.
- Danilo ne voli kada ga pominjem u intervjuima, a ja baš volim, pa ću reći: da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih njega. On je dobar otac i dobar bivši muž.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin