Ana Sević: Uskrs bez Darka Lazića

Ana Sević: Uskrs bez Darka Lazića

Autor: | 19/04/2014

0


Zvezde Granda Ana Sević i Darko Lazić željno iščekuju trenutak kada će njihov dom biti bogatiji za najmlađeg člana porodice.

Iako zbog Darkovih poslovnih obaveza Vaskrs neće provesti zajedno, Ana će se potruditi da sve bude spremno za najveći hrišćanski praznik.

- Ovo je prvi Vaskrs koji proslavljam bez Darka, budući da će on praznik provesti radno u inostranstvu. Svakako ću da napravim nedeljni ručak, a u tome će mi pomoći buduća svekrva. Na Veliki petak ofarbala sam jaja i kupila mnogo malih zeka kako bi sve u domu bilo što šarenije jer uživam u u tome da dekorišem kuću a i naš porstor izgleda mnogo veselije buduži da je napolju loše vreme. Tu se našla korpica sa cvećem, mnogo šarenih jaja i slatkiša - rekla je Ana za "Naše novine", koja se prisetila kako su izgledali vaskršnji praznici dok je bila mala.

- Kod mene u Užicu praksa je da deca pijuču ispod stola, a u slami pronalaze jaja. Dok smo bili mali,brat i ja smo voleli da se kucamo jajima. Jedanput smo polupali skoro 100 komada i pobacali ih iza kreveta. Posle nekoliko dana od smrada moglo da se živi, a roditelji su odmah znali ko su bili krivci - kroz smeh je ispričala Ana.

izvor: Naše novine

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin