Dodir Pariza na Beogradskom sajmu

Dodir Pariza na Beogradskom sajmu

Autor: | 22/04/2014

0


23. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja održava se 26. i 27. april 2014. na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije, popusti. Pored izložbenog dela svaki sajam ima kongresni deo, a na narednom sajmu biće održano preko 30 predavanja. Na sajmu Vas očekuje mogućnost učlanjenja u CIDESCO Asocijaciju i mogućnost dobijanja CIDESCO sertifikata koji je validan u svim zemljama sveta. Gosti prolećnog sajma biće vrhunski frizeri: Stacey Broughton iz Londona, član asocijacije myhairdressers.com, Joseph Koniak, britanski stilista koji je radio na velikim filmskih hitovima, kao što su: Skyfall, Mamma Mia, Batman i sa mnogim modnim ikonama poput Kate Moss i Naomi Campbell i mnogi drugi.
Preko 20000 posetilaca, preko 3000 kvadrata izložbenog prostora, preko 190 izlagača. Profesionalci u industriji lepote moraju posetiti sajam Dodir Pariza i uveriti se šta je to što ovu manifestaciju dovodi u Beograd već 12. godinu za redom.
Više informacija na www.sajamkozmetike.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sajam kozmetike