Din Mekdermot: Spreman za razvod od Tori Speling

Din Mekdermot: Spreman za razvod od Tori Speling

Autor: | 22/04/2014

0


Din Mekdermot zapretio je da će se razvesti od Tori Speling.
Ova 47-godišnja TV zvezda navodno je umorna od svađi sa svojom poznatom suprugom, sa kojom ima četvoro dece - Liama (7), Stelu (5), Heti (2) i Fina (20 meseci), koja uporno "glumi žrtvu", nakon nedavnog otkrića da ju je varao. Iako je Tori bila uz njega tokom čitavog skandala i kasnije vremena koje je proveo na klinici za odvikavanje od zavisnosti od seksa, Din je spreman da okonča njihov sedmogodišnji brak.
- Dinu je dosta, umoran je od toga što Tori izigrava žrtvu. Da, Din ju je prevario, ali i Tori i te kako ima udela u tome kakav je njihov brak bio kada se to desilo. Mesecima se Tori iskaljivala na Dinu i on je to trpeo. Međutim, sad mu je dosta. Zapretio joj je da će se razvesti - priča izvor blizak paru i dodaje da je Mekdermot posebno nezadovoljan činjenicom da je Spelingova rešila da snimi rijaliti "True Tori", usred njihovih problema.
- Bilo je perioda kada bi Din uradio sve što je Tori želela, ali ovo je previše. Javno izvrgavanje Dina ruglu je jedna stvar, ali njihovo četvoro dece će moći da gledaju ovaj šou kada budu stariji, a to će ih sigurno potresti.
Međutim, 40-godišnja zvezda "Beverli Hilsa" smatra da njen suprug neće ostvariti pretnje.
- Tori je ubeđena da Din neće odustati od njihovog braka. U njenoj glavi, ona je jedina koja može da odluči da li će se razići ili ne. Možda je čeka surovo otrežnjenje.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin