Tori Speling demantovala glasine o razvodu

Tori Speling demantovala glasine o razvodu

Autor: | 02/03/2013

0


Glumica Tori Speling demantovala je glasine da je njenom braku s Dinom Mekdermotom (46) došao kraj. Majka četvoro dece na svom blogu u četvrtak napisala je da je kao majka, a ne kao poznata osoba odlučila da reaguje na lažna medijska nagađanja o krahu svog braka.
- Ja imam prilično debelu kožu, ali moja deca su druga priča. Držite njih dalje od toga - napisala je Tori Speling objašnjavajući da su njena starija deca, sin Liam (5) i ćerka Stela (4), dok su bili u supermarketu, na naslovnici časopisa Star videli natpise o razvodu.
- Liam je prvo mene video na naslovnoj, zatim tatu, pa fotografiju sebe i svoje braće i sestara. Uspeo je da pročita reč "razvod" i naslov: "Ko će dobiti decu". Bio je prestravljen - napisala je glumica i dodala da je njega i njegovu sestru Stelu (4) potom žurno morala da odvede iz prodavnice.
- Zašto neko mora da nas dobije? Gde ti i tata idete? - pitao ju je uplakani Liam u automobilu.
Glumica je priznala da joj se srce slamalo i da je deci morala da objasni da su njihov otac i ona veoma srećni i zaljubljeni i da se neće rastati. Glumica je komentarisala da je suprug bio uz nju tokom dobrih vremena i "držao je za ruku" tokom najmračnijih trenutaka u njenom životu.
- Blagoslovljena sam što imam takvog partnera, on je sjajan otac našoj deci - napisala je zvezda serije "Beverly Hills".
Supružnici osim sina Liama i kćerke Stele imaju i 16-mesečnu kćerku Heti i sina Fina, kojem je samo sedam meseci.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin